טנסי ויסקי
קפיצה לניווט
קפיצה לחיפוש
טנסי ויסקי (באנגלית: Tennessee whiskey) הוא ויסקי אמריקני. ויסקי זה דומה לבורבון בכך שהוא עשוי מ-51% תירס לפחות ומיושן לפחות שנתיים בחביות עץ אלון חרוכות. מה שמבדיל טנסי ויסקי מבורבון הוא תהליך מחוז לינקולן. במסגרת תהליך זה נדרש הוויסקי לעבור דרך שכבה של כשלושה מטרים (כעשר רגל) של פחם מעץ אדר. תהליך זה מעדן את טעם הוויסקי בצורה ניכרת ומשאיר בו טעם ייחודי עם רמזים למתיקות.
יצרני טנסי ויסקי
- ג'ק דניאל'ס
- ג'ורג' דיקל (George Dickel)
קישורים חיצוניים
- מדריך הוויסקי (באנגלית)