ריכרד (משקה)
קפיצה לניווט
קפיצה לחיפוש
בקבוק ריכרד מצרפת | |
סוג | דיז'סטיף, פסטיס |
---|---|
אחוז אלכוהול | 45 |
מפיץ | קבוצת פרנו-ריכרד |
מוצא | צרפת |
מועד הכנה ראשוני | 1932 |
צבע | זהוב |
טעם | אניס וליקריץ |
ריכרד (בצרפתית: Ricard) הוא משקה חריף צרפתי בטעם אניס וליקריץ, שנוצר ב-1932 על ידי פול ריכרד. ריכרד מכיל 45% אלכוהול בנפח. בישראל משווק הריכרד בידי יקבי סגל[1].
הגשה
את הריכרד נהוג למזוג לכוס הייבול עם קרח ותוספת מים. לאחר המזיגה, המשקה משנה את צבעו לחלבי.
קישורים חיצוניים
- עמית יריב, בקבוק אחד לשבוע: פסטיס Ricard, באתר כלכליסט, 25 ביולי 2012
הערות שוליים
- ^ ורד שרון-ריבלין, יקבי סגל תשווק את משקה ריכרד, באתר גלובס, 16 ביוני 2002
28475603ריכרד (משקה)