בשנת ה'תשע"ד הוקצה לישיבה מגרש בכניסה למושב. בעבר שכנו חלק מהפנימיות במבנים זמניים בשטח זה. לאחר מכן החלה במקום בנייה של קריית הישיבה.
קמפוס הישיבה
באלול תש"פ בצל התמודדות עם נגיף הקורונה חנכה הישיבה את המבנה החדש של בית המדרש. המבנה כולל בית מדרש גדול ומפואר, חדרים לראשי הישיבה, ומשרדי ההנהלה. ובינתיים גם חדרי שיעורים ואוכל זמניים. הבניין נחנך בהכנסת ספר תורה שנערכה בצורה מצומצמת עקב מגבלות נגיף הקורונה. ומבנה בית המדרש הישן לפנימיות המשמשות את בני שיעור א' והקיבוץ. הישיבה מתעתדת להתחיל בקרוב בבניית מבני הקבע לחדר האוכל והפנימיות.
דרך הלימוד בישיבה מבוססת באופן מובהק על דרכו הלימודית של הרב משה שמואל שפירא. בניגוד לרוב הישיבות, הבחורים המבוגרים, כולל בני הקיבוץ והאברכים, שומעים שיעור יומי מראש הישיבה הרב אריה שפירא.
המשגיחים הם הרב אברהם רוזנבוים, והרב יעקב שמעון שטרנשוס.
הר"מים של שיעור א' הם הרב ישראל יעקב פינקוס[2], והרב משה אלעזר מרק[3]. הר"מים של שיעור ב' הם הרב יוסף פישהוף[4], הרב חיים שלום וניט, והרב בן ציון רפאל שפירא[5].
בנוסף משמשים כרבנים בישיבה הרב משה צבי קפלן, הרב פנחס כהן, הרב אריה שפירא[6] הרב חיים זאב גפן, הרב דניאל ברויאר ורבנים נוספים.
מכון מבקשי שמועה
הישיבה מחזיקה מכון להוצאת ספרים, שאותו מנהלים בחורים. המכון מוציא לאור שיעורים הנמסרים בישיבה ועוד. חלק מהפרסומים יוצאים לאור לקראת אירוע המתרחש בישיבה או כתשורה לתורמי הישיבה לקראת החגים.
במסגרת המכון יצאו לאור:
סדרת בית שערים – סדרה בת שלושה כרכים המכילים בעיקר את שיעורי ראש הישיבה הרב נפתלי צבי יהודה שפירא.בית המדרש מבפנים
סדרת שמועות וביאורים – סדרת חוברות המחולקת לתורמי ולידידי הישיבה, ובה שמועות והנהגות מבית וולאז'ין ובריסק, על נושא מסוים. עד כה יצאו חוברות על ברכת המזון, סדר ההושענות, על מגילותקהלת, רות, אסתר, ושיר השירים, ועל סדר ההלל.ארון הקודש בישיבה
שיעורי ראש הישיבה רבי אריה שפירא. עד כה יצאו 2 כרכים: שערי גירות – על סוגיות במסכת כתובות, ושערי מיטב – על סוגיות במסכת בבא קמא.
קובץ יקרת שמועות – על מסכת בבא מציעא, יצא לרגל חתונת בנו של ראש הישיבה הרב אריה שפירא.
פרוייקט אשירה עוזו
כחלק מתהליך בניית קמפוס הישיבה הופק על ידי קרן הבניין פרוייקט אשירה עוזו, לחידוש שירי ראש הישיבה הרב משה שמואל שפירא ורבותיו, מקבצי השירים מחולקים מידי פעם כתשורה לתורמים.
במסגרת הפרוייקט יצאו עד כה:
אשירה עוזו 1 - השלם זה הבניין - שהופק לרגל הנחת אבן הפינה לבניין בית המדרש, ובו יצאו לאור השירים: השלם זה הבניין, שירו לו, כי ביום הזה, מן המצר, צמאה לך נפשי, הנה ימים באים, ואתם הדבקים, ממקומך, שים שלום.
אשירה עוזו 2 - לפיכך - שהופק לרגל חנוכת הבית לבניין בית המדרש, ובו יצאו לאור השירים: לפיכך, כאיל תערוג, כי בשמחה, אלקי נשמה, אם רוח המושל, ניגון הגעגועים והתקווה, אז ישיר, הוי כל צמא, והיה כעץ שתול, ממקומך.