בירה הרצל
קפיצה לניווט
קפיצה לחיפוש
נתונים כלליים | |
---|---|
תקופת הפעילות | 2013–הווה (כ־11 שנים) |
משרד ראשי | ירושלים, ישראל |
http://www.herzlbeer.com |
בירה הרצל בע"מ היא מבשלת בירה בוטיק ישראלית.
המבשלה הוקמה באזור התעשייה תלפיות בירושלים, בשנת 2013 על ידי מאור הלפמן ורוג'ר מור.
נכון ל-2018, מבשלת בירה הרצל היא מבשלת הבירות היחידה הפועלת בירושלים. הבירה הראשונה ששווקה מסחרית הייתה "שש אחוז כפרה". מוצרי המבשלה משווקים בעיקר בירושלים, אך גם בתל אביב, בכפר סבא, בראשון לציון, ברחובות, בבנימינה ובאילת. הבירות משווקות בבקבוק 330 מ"ל וכן בחביות עבור מספר ברים ומסעדות.[1]
פרסים
בשנת 2014 זכתה בירה ניסיונית של המבשלה במדליית זהב מטעם "Global craft beer award"[דרוש מקור]. בנוסף זכתה אמברגו במדליית כסף[דרוש מקור].
סוגי הבירות
- 6 אחוז כפרה - Imperial Mandatory Mild, 6% אלכוהול.
- IPA וזה – IPA, 7% אלכוהול.
- דולצ'ה דה עסל - Freestyle Honey Triple, 8% אלכוהול.
- סוג של חיטה - Roggen Weizen, 5.6% אלכוהול.
- אמברגו - Cuban Tobacco Leaf Porter, 6% אלכוהול.
- בירה לבנה - Jerusalem Common Lager, 4.9% אלכוהול.
בירות במהדורה מוגבלת
- מקסיקי 70 - Mango + Chipotle Wheat 6% אלכוהול.
- קרמבו - Cocoa and Vanilla Cream Stout 7.7% אלכוהול.
קישורים חיצוניים
- אתר האינטרנט הרשמי של בירה הרצל
- בירה הרצל, ברשת החברתית פייסבוק
- בירות ישראליות◂ בירה הרצל באתר "בירות"
ראו גם
הערות שוליים
- ^ "מבשלת בירה הרצל". הארץ. נבדק ב-2018-12-17.
מבשלות בירה בוטיק ישראלית | |
---|---|
|
24740044בירה הרצל