סלט ירוק

מתוך המכלול, האנציקלופדיה היהודית
קפיצה לניווט קפיצה לחיפוש
סלט ירוק

סלט ירוק הוא סלט המבוסס על ירקות עלים כגון חסה, רוקט (ארוגולה), תרד ועוד. נהוג לתבלו במלח וברוטב כגון שמן, חומץ, מיץ לימון, רוטב חרדל ודבש, רוטב אלף האיים, רוטב שום. יש המוסיפים לו בצל, רצועות פלפל או פלחי עגבנייה.

סלט קיסר הוא סוג של סלט ירוק.

ראו גם

Foodlogo.svg ערך זה הוא קצרמר בנושא מזון. אתם מוזמנים לתרום למכלול ולהרחיב אותו.
Logo hamichlol 3.png
הערך באדיבות ויקיפדיה העברית, קרדיט,
רשימת התורמים
רישיון cc-by-sa 3.0