סלט טונה

מתוך המכלול, האנציקלופדיה היהודית
קפיצה לניווט קפיצה לחיפוש
סלט טונה
סלט טונה

סלט טונה הוא סלט אשר מורכב מטונה משומרת במים או בשמן צמחי, מירקות וממרכיבים נוספים.

נהוג להוסיף לסלט עצמו ירקות שונים כגון: גמבה, בצל קצוץ, עגבנייה, מלפפון ולתבל במיץ לימון או במיונז.

נהוג להגיש את הסלט בצלחת להגשה או בתוך כריך.

סלט ניסואז וסנדוויץ' תוניסאי הם שניים מסוגי סלט הטונה.

קישורים חיצוניים

ויקישיתוף מדיה וקבצים בנושא סלט טונה בוויקישיתוף
ערך זה הוא קצרמר בנושא מזון. אתם מוזמנים לתרום למכלול ולהרחיב אותו.
הערך באדיבות ויקיפדיה העברית, קרדיט,
רשימת התורמים
רישיון cc-by-sa 3.0