סלט טונה

מתוך המכלול, האנציקלופדיה היהודית
קפיצה לניווט קפיצה לחיפוש
סלט טונה
Tuna fish sandwiches for the National School Lunch Program (1).jpg
סלט טונה

סלט טונה הוא סלט אשר מורכב מטונה משומרת במים או בשמן צמחי, מירקות וממרכיבים נוספים.

נהוג להוסיף לסלט עצמו ירקות שונים כגון: גמבה, בצל קצוץ, עגבנייה, מלפפון ולתבל במיץ לימון או במיונז.

נהוג להגיש את הסלט בצלחת להגשה או בתוך כריך.

סלט ניסואז וסנדוויץ' תוניסאי הם שניים מסוגי סלט הטונה.

קישורים חיצוניים

ויקישיתוף מדיה וקבצים בנושא סלט טונה בוויקישיתוף
Foodlogo.svg ערך זה הוא קצרמר בנושא מזון. אתם מוזמנים לתרום למכלול ולהרחיב אותו.
Logo hamichlol 3.png
הערך באדיבות ויקיפדיה העברית, קרדיט,
רשימת התורמים
רישיון cc-by-sa 3.0