צ'אכאפולי
קפיצה לניווט
קפיצה לחיפוש
מאכלים | |
---|---|
מטבח | גאורגי |
אזור מוצא | אירופה |
מוצא | גאורגיה |
מרכיבים עיקריים | בשר כבש, טקמאלי ומים |
צ'אקאפולי (בגאורגית: ჩაქაფული; באנגלית: Chakapuli) הוא תבשיל בשר הנפוץ במטבח הגאורגי[1][2].
התבשיל מורכב מבשר כבש, בצל, עלי טרגון, שזיפי טקמאלי ויין לבן ואת אלה מבשלים יחד למשך שעה וחצי.
מלבד הגרסה הבשרית, ניתן להכין את התבשיל עם פטריות כתחליף לבשר.
קישורים חיצוניים
- מתכון להכנת צ'אקאפולי, באתר מאקו
הערות שוליים
- ^ About Food – Chakapuli (Georgian: ჩაქაფული), Georgia About, 22 במאי 2013 (באנגלית)
- ^ צ'אקאפולי, באתר Omegatour
32131001צ'אכאפולי