צ'אכאפולי

מתוך המכלול, האנציקלופדיה היהודית
קפיצה לניווט קפיצה לחיפוש
צ'אכאפולי
Chakapuli
מאכלים
מטבח גאורגי
אזור מוצא אירופה
מוצא גאורגיהגאורגיה גאורגיה
מרכיבים עיקריים בשר כבש, טקמאלי ומים

צ'אקאפוליגאורגית: ჩაქაფული; באנגלית: Chakapuli) הוא תבשיל בשר הנפוץ במטבח הגאורגי[1][2].

התבשיל מורכב מבשר כבש, בצל, עלי טרגון, שזיפי טקמאלי ויין לבן ואת אלה מבשלים יחד למשך שעה וחצי.

מלבד הגרסה הבשרית, ניתן להכין את התבשיל עם פטריות כתחליף לבשר.

קישורים חיצוניים

ויקישיתוף מדיה וקבצים בנושא צ'אכאפולי בוויקישיתוף

הערות שוליים

  1. ^ About Food – Chakapuli (Georgian: ჩაქაფული), Georgia About, ‏22 במאי 2013 (באנגלית)
  2. ^ צ'אקאפולי, באתר Omegatour
הערך באדיבות ויקיפדיה העברית, קרדיט,
רשימת התורמים
רישיון cc-by-sa 3.0

32131001צ'אכאפולי