נאן
קפיצה לניווט
קפיצה לחיפוש
נאן (בהינדי: नान, באורדו نان) הוא סוג של לחם שנפוץ בהודו ובשכנותיה שצורתו שטוחה ועגולה, ודומה לפיתה גדולה ורכה. בצק הנאן עשוי מקמח חיטה ומכינים אותו בטנדורי. במקרים רבים מוסיפים לו תוספות כגון שומשום, שום או מילוי של בשר, ירקות או גבינה. נהוג להגישו במסעדות הודיות בכל רחבי העולם.
את הנאן אופים מקמח חיטה, לרוב קמח לבן, מעט יוגורט ושמרים.
הנאן מהווה תוספת לארוחה ולעיתים מהווה את הארוחה כולה.
ראו גם
קישורים חיצוניים
מיזמי קרן ויקימדיה |
---|
תמונות ומדיה בוויקישיתוף: נאן |