ראד נא
קפיצה לניווט
קפיצה לחיפוש
ראד נא (בתאית: ราดหน้า) הוא מאכל אטריות מהמטבח התאילנדי. עם ההגירה מתאילנד לארצות הברית והעלייה בפופולריות של האוכל התאילנדי בארצות הברית החל מאמצע המאה ה-20, הפך מאכל זה למאכל פופולרי במסעדות תאילנדיות בארצות הברית.
מאכל זה כולל אטריות אורז המטוגנות בשיטת טיגון ערבוב, בשר (עוף, בקר או חזיר), שום, פטריות וגיילן. המאכל מוגש ברוטב העשוי ציר בשר ועמילן טפיוקה, ומתובל ברוטב דגים, סוכר ופלפל שחור.
בארצות הברית ובאירופה, בהן הגיילן אינו נפוץ, משתמשים בברוקולי.
קישורים חיצוניים
- מתכון (באנגלית)
25348582ראד נא