קונדיטור הבית הלבן
קפיצה לניווט
קפיצה לחיפוש
קונדיטור הבית הלבן (באנגלית: White House Executive Pastry Chef) הוא שף קונדיטור האחראי על תכנון, ניהול והכנת הקינוחים והמאפים המוגשים בבית הלבן, מעונו הרשמי של נשיא ארצות הברית.
השף פועל בנפרד משף הבית הלבן, ונתון תחת אחריותו של הסדרן הראשי של הבית הלבן(אנ'), הוא עובד בתיאום עם שני אלה, כמו גם עם המזכיר החברתי של הבית הלבן, והגברת הראשונה של ארצות הברית בכל האירועים וארוחות הערב.
"קונדיטור הבית הלבן" הנוכחית היא סוזן מוריסון.
רשימת קונדיטורים הבית הלבן
- היינץ בנדר, פברואר 1968 - ינואר 1979
- אלברט קומיין, 1 בפברואר - 31 בדצמבר 1979
- רולנד מסנייה, 1980 - 2004
- תדיאוס דובואה, 2004 - 2006
- ויליאם יוס, 2007 - 2014
- סוזן מוריסון, 2014 - היום
24533441קונדיטור הבית הלבן