פפריקש עוף

מתוך המכלול, האנציקלופדיה היהודית
קפיצה לניווט קפיצה לחיפוש
פפריקש עוף

פפריקש עוףהונגרית Paprikás csirke) הוא מאכל הונגרי מסורתי. המאכל כולל עוף מטוגן בשומן עם בצל ופפריקה, מעובה עם שמנת ומוגש לרוב עם נוקדלי. זהו מאכל לאומי הונגרי שכן הוא מכיל את כל המרכיבים המסמלים את המטבח ההונגרי (פפריקה, בצל אדום, שום, פלפל שחור, פלפל ירוק, עגבניות, שמנת ועוף).

קישורים חיצוניים

ויקישיתוף מדיה וקבצים בנושא פפריקש עוף בוויקישיתוף
ערך זה הוא קצרמר בנושא מזון. אתם מוזמנים לתרום למכלול ולהרחיב אותו.


הערך באדיבות ויקיפדיה העברית, קרדיט,
רשימת התורמים
רישיון cc-by-sa 3.0