פודינג סאגו
קפיצה לניווט
קפיצה לחיפוש
מאכלים | |
---|---|
סוג | קינוח |
אופן הגשה | קר |
מרכיבים עיקריים | חלב, עמילן |
פודינג סאגו (באיטלקית: Sago Pudding) הוא קרם מתוק המופק מדקל הסאגו, שמוגש קר, לרוב נאכל לקינוח ונפוץ במדינות דרום אסיה, גינאה החדשה ובריטניה[1].
הקינוח מורכב מחלב, מים, סוכר, הל וזעפרן שאותם מערבבים יחד ומקררים לאחר מכן[2][3].
שם הקינוח מורכב מהמילה פודינג (Pudding) וסאגו (Sago) שפירושו עמילן המופק מגבעולי דקל טרופיים שונים.
לפודינג גרסאות שונות וניתן להכינו עם פודינג אורז, חלב קוקוס, סוכר דקלים או קורנפלור.
קישורים חיצוניים
- מתכון להכנת פודינג סאגו, באתר Healthyfood
הערות שוליים
- ^ What Is Sago Pudding? (with pictures), Delighted Cooking (באנגלית אמריקאית)
- ^ Comforting Cape Malay Sago Pudding And An Egg-free Alternative, www.capetownmagazine.com (באנגלית)
- ^ Sago Pudding - African Food Network, 2022-05-27 (באנגלית אמריקאית)
35131192פודינג סאגו