סביצ'ה
קפיצה לניווט
קפיצה לחיפוש
סביצ'ה (מספרדית: Cebiche) הוא מאכל המורכב מדגים נאים המושרים במיץ לימון או בחומץ עם בצלים חתוכים. הסביצ'ה הוא המאכל הלאומי של פרו, אך נפוץ גם בשאר מטבחי דרום אמריקה.
ראו גם
קישורים חיצוניים
מיזמי קרן ויקימדיה |
---|
ערך מילוני בוויקימילון: סביצ'ה |
תמונות ומדיה בוויקישיתוף: סביצ'ה |
- גיא רובננקו, סביצ'ה מקסיקנית, באתר ynet, 19 בספטמבר 2005
- ערן ירוחם, סביצ'ה סלמון עם מנגו וכוסברה(הקישור אינו פעיל), באתר וואלה
- ענת סלע, סביצ'ה סי בס, באתר "על השולחן"
- עמוס שיאון, איך מכינים סביצ'ה?, באתר ynet, 21 באוגוסט 2018
30821290סביצ'ה