מבשלה

מתוך המכלול, האנציקלופדיה היהודית
קפיצה לניווט קפיצה לחיפוש
מבשלה במאה ה-16

מבשלה היא בית עסק העוסק בייצור בירה בתהליך תסיסה (בישול).

מבשלות יכולות לנוע ממפעלי ענק לאוסף של ציוד במטבחו של בשלן הבירה הביתי. הגיוון מתבטא גם בשימוש במבחר סוגי ציוד במבשלות שונות, ברמות המיכון ובסוגי הבירה המופקת במבשלה. מבשלות מחולקות לרוב למחלקות שונות, אשר אחראיות על תחומים שונים בתהליך בישול הבירה.

ראו גם

קישורים חיצוניים

ויקישיתוף מדיה וקבצים בנושא מבשלה בוויקישיתוף
ערך זה הוא קצרמר בנושא מזון. אתם מוזמנים לתרום למכלול ולהרחיב אותו.


הערך באדיבות ויקיפדיה העברית, קרדיט,
רשימת התורמים
רישיון cc-by-sa 3.0