חרצ'ו
קפיצה לניווט
קפיצה לחיפוש
חַרצ'וֹ (בגאורגית: ხარჩო) הוא מרק בשר בקר עם תבלינים. החרצ'ו ידוע כמאכל גאורגי מסורתי.
את המרק ניתן להכין עם בשר בקר, כבש או עוף בתוספת חמלי סונלי (תערובת עשבי תיבול), רוטב טקמאלי (המבוסס על שזיף בוסר חמצמץ), וחומץ. כן ניתן להוסיף אגוזי מלך מגוררים.
ראו גם
קישורים חיצוניים
- חרצ'ו עם אגוזי מלך, (ברוסית)
- מרק חרצ'ו מתכון ואופן ההכנה בתמונות, (ברוסית)