אנצ'ילדה
קפיצה לניווט
קפיצה לחיפוש
אנצ'ילדה (בספרדית: Enchilada) הוא מאכל מהמטבח המקסיקני. המאכל מורכב מטורטיית תירס מגולגלת ובתוכה מילוי במִגְוָן טעמים וסגנונות, כל גרסה ומרכיביה השונים. המילוי יכול להיות מורכב בשר בקר, בשר עוף, גבינה, שעועית מטוגנת, מאכלי ים, וירקות שונים.
הטורטייה הממולאת, נטבלת או מכוסה ברוטב אנצ'ילדה, כאשר מעל, נהוג לפזר בתור קישוט או להוספת טעם, שלל תוספות כגון גבינה, עירית קצוצה, בצל קצוץ, פלפל צ'ילי גרוס, כוסברה קצוצה, זיתים ועוד.
מִגְוָן וגרסאות
פרק זה לוקה בחסר. אנא תרמו למכלול והשלימו אותו.
היסטוריה
פרק זה לוקה בחסר. אנא תרמו למכלול והשלימו אותו.
ראו גם
קישורים חיצוניים
- אנצ'ילדה במילוי עוף ופטריות - באתר "טעימאוד".
- מתכוני אנצ'ילדה - באתר allrecipes. (באנגלית)