אל גאוצ'ו

מתוך המכלול, האנציקלופדיה היהודית
קפיצה לניווט קפיצה לחיפוש
אל גאוצ'ו
לוגו
נתונים כלליים
סוג רשת מסעדות
תקופת הפעילות 1982, ישראלישראל ישראל – הווה
משרד ראשי תל אביב
מוצרים עיקריים בשרים
 
www.elgaucho.co.il

אל גאוצ'ו היא רשת מסעדות בשרים ישראלית בסגנון דרום אמריקאי.

הוקמה בשנת 1982 על ידי קבוצת עולים מארגנטינה, שיצרו תפריט בסגנון המטבח הארגנטינאי. מקור השם במילה "גאוצ'וס" - בוקרים דרום אמריקאים, המרמז לבשר עגלי בקר שניזונו בדרום אמריקה במרעה הטבעי.

כיום מונה הרשת ארבעה סניפים: אילת, חיפה, נתניה וראשון לציון. שניים מהסניפים כשרים ואחד כשר למהדרין. סניפי הרשת פועלים בשיטת הזכיינות.

בנוסף למסעדות, הרשת מפעילה גם שירותי קייטרינג ומקיימת סדנאות בתחום הבשר. מ-2010 החלה הרשת לשווק בשר קפוא לרשתות השיווק, חמישה מוצרים תחת המותג "אל גאוצ'ו פרימיום": קציצות, סטייק אנטריקוט, קבבים, המבורגרים ונקניקיות צ'וריסו.[1]

קישורים חיצוניים

הערות שוליים

  1. ^ מירב קריסטל, הבשר של אל גאוצ'ו יימכר ברשתות השיווק, באתר ynet, 8 באוגוסט 2010
הערך באדיבות ויקיפדיה העברית, קרדיט,
רשימת התורמים
רישיון cc-by-sa 3.0

28570696אל גאוצ'ו