אל גאוצ'ו
קפיצה לניווט
קפיצה לחיפוש
נתונים כלליים | |
---|---|
סוג | רשת מסעדות |
תקופת הפעילות | 1982, ישראל – הווה |
משרד ראשי | תל אביב |
מוצרים עיקריים | בשרים |
www.elgaucho.co.il |
אל גאוצ'ו היא רשת מסעדות בשרים ישראלית בסגנון דרום אמריקאי.
הוקמה בשנת 1982 על ידי קבוצת עולים מארגנטינה, שיצרו תפריט בסגנון המטבח הארגנטינאי. מקור השם במילה "גאוצ'וס" - בוקרים דרום אמריקאים, המרמז לבשר עגלי בקר שניזונו בדרום אמריקה במרעה הטבעי.
כיום מונה הרשת ארבעה סניפים: אילת, חיפה, נתניה וראשון לציון. שניים מהסניפים כשרים ואחד כשר למהדרין. סניפי הרשת פועלים בשיטת הזכיינות.
בנוסף למסעדות, הרשת מפעילה גם שירותי קייטרינג ומקיימת סדנאות בתחום הבשר. מ-2010 החלה הרשת לשווק בשר קפוא לרשתות השיווק, חמישה מוצרים תחת המותג "אל גאוצ'ו פרימיום": קציצות, סטייק אנטריקוט, קבבים, המבורגרים ונקניקיות צ'וריסו.[1]
קישורים חיצוניים
הערות שוליים
- ^ מירב קריסטל, הבשר של אל גאוצ'ו יימכר ברשתות השיווק, באתר ynet, 8 באוגוסט 2010
28570696אל גאוצ'ו