לחם תירס

מתוך המכלול, האנציקלופדיה היהודית
גרסה מ־09:09, 25 בדצמבר 2024 מאת בוט מקוה (שיחה | תרומות) (בוט: עדכון מויקינתונים)
(הבדל) → הגרסה הקודמת | הגרסה האחרונה (הבדל) | הגרסה הבאה ← (הבדל)
קפיצה לניווט קפיצה לחיפוש
לחם תירס במחבת ברזל

לחם תירס הוא שם כללי ללחמים שהוכנו מקמח תירס.

לחם תירס נחשב ל"אוכל נשמה" ואנשים רבים נהנים מהמרקם והארומה שלו.

אופן ההכנה

ניתן ליצור לחם תירס על ידי אפייה, טיגון או אידוי. אפשר גם לאפות את לחם התירס לעוגת תירס.

ניתן להכין את לחם התירס ללא קמח חיטה, כך שאנשים אשר נמנעים מגלוטן (כמו חולי צליאק) יוכלו לאכול אותו ללא חשש.

ראו גם

קישורים חיצוניים

ויקישיתוף מדיה וקבצים בנושא לחם תירס בוויקישיתוף
ערך זה הוא קצרמר בנושא מזון. אתם מוזמנים לתרום למכלול ולהרחיב אותו.