לחם תירס

מתוך המכלול, האנציקלופדיה היהודית
קפיצה לניווט קפיצה לחיפוש
קובץ:Cornbread in cast iron pan.jpg
לחם תירס במחבת ברזל

לחם תירס הוא שם כללי ללחמים שהוכנו מקמח תירס.

לחם תירס נחשב ל"אוכל נשמה" ואנשים רבים נהנים מהמרקם והארומה שלו.

אופן ההכנה

ניתן ליצור לחם תירס על ידי אפייה, טיגון או אידוי. אפשר גם לאפות את לחם התירס לעוגת תירס.

ניתן להכין את לחם התירס ללא קמח חיטה, כך שאנשים אשר נמנעים מגלוטן (כמו חולי צליאק) יוכלו לאכול אותו ללא חשש.

ראו גם

קישורים חיצוניים

ויקישיתוף מדיה וקבצים בנושא לחם תירס בוויקישיתוף
קובץ:Foodlogo.svg ערך זה הוא קצרמר בנושא מזון. אתם מוזמנים לתרום למכלול ולהרחיב אותו.