צ'ולאמה
קפיצה לניווט
קפיצה לחיפוש
צ'ולאמה (ברומנית: Ciulama, בטורקית: çullama) הוא תבשיל רומני מיובא מהמטבח הטורקי.
הצ'ולאמה מבוססת על רוטב לבן עשוי מטיגון קמח ובצל בחמאה או שומן והוספת מי בישול של מיני בשר או חלב. את הצ'ולאמה מכינים עם פטריות מבושלות או בשר עופות או מיני בשר אחרים, כולל חלקי פנים, כמו כליות. מקובל להגיש את הצ'ולאמה עם ממליגה.
קישורים חיצוניים
- Romanian Cuisine. Bucharestian.com (באנגלית)
- צ'ולאמה עם פטריות ובשר עוף (באנגלית)
20692568צ'ולאמה