צ'אנאחי

מתוך המכלול, האנציקלופדיה היהודית
קפיצה לניווט קפיצה לחיפוש
צ'אנאחי
Chanakhi
מאכלים
מטבח גאורגי
אזור מוצא אירופה
מוצא גאורגיהגאורגיה גאורגיה
מרכיבים עיקריים בשר כבש, עגבניות וחצילים

צ'אנאקחיגאורגית: ჩანახი; באנגלית: Chanakhi) הוא תבשיל בשר הנפוץ במטבח הגאורגי[1].

התבשיל מורכב מבשר, עגבניות, חצילים ושום, שאותם מבשלים יחד למשך כ-4 שעות וחצי.

קישורים חיצוניים

ויקישיתוף מדיה וקבצים בנושא צ'אנאחי בוויקישיתוף

הערות שוליים

הערך באדיבות ויקיפדיה העברית, קרדיט,
רשימת התורמים
רישיון cc-by-sa 3.0

32139065צ'אנאחי