פודינג לבן
קפיצה לניווט
קפיצה לחיפוש
פודינג לבן הוא שמו של מאכל בשר הנפוץ באירלנד, סקוטלנד, צפון אומבריה, נובה סקוטיה וניופאונדלנד. המאכל דומה מאד לנקניק דם, ועשוי מבשר חזיר, אך במקום דם הוא מכיל שבבי שיבולת שועל, לחם וחלקי בשר אחרים. הוא מוגש לרוב מבושל, או חתוך לחתיכות ומטוגן.
הפודינג הלבן הוא מרכיב נפוץ בארוחות הבוקר המסורתיות במטבחים בו הוא מוגש. הוא גם משמש כתחליף לדגים במנה המפורסמת פיש אנד צ'יפס בסקוטלנד.
קישורים חיצוניים