מרק שום
קפיצה לניווט
קפיצה לחיפוש
מאכלים | |
---|---|
ברכתו | שהכול |
מרק שום הוא סוג של מרק שבו שום משמש כמרכיב עיקרי.
מרק השום לפי מדינה
הרפובליקה הצ'כית
בצ'כיה, מרק השום נקרא česnečka. ומכינים אותו עם שום ותפוחי אדמה ומעליו לחם מטוגן. [1] לפעמים מוסיפים במרק גבינה, בשר חזיר או ביצים.
סלובקיה
Česnečka הוא גם חלק מהמטבח הסלובקי.
ספרד
במטבח הספרדי, sopa de ajo (מרק שום) הוא מרק מסורתי המבושל עם לחם, ביצה [2] ומבושל יחד עם עוף [3] ועגבניות שרי.
לקריאה נוספת
- Bittman, M. (2010). Mark Bittman's Quick and Easy Recipes from the New York Times. Clarkson Potter/Ten Speed/Harmony. ISBN 978-0-307-88548-7.
ראו גם
עיינו גם בפורטל: | |||
---|---|---|---|
פורטל מזון |
קישורים חיצוניים
הערות שוליים
- ^ Barrell, Ryan (13 במרץ 2017). "13 Hangover Cures the World Swears By". Paste. נבדק ב-30 ביולי 2017.
{{cite web}}
: (עזרה) - ^ Books, Madison; Andrews McMeel Publishing, LLC; Kummer, C. (2007). 1001 Foods To Die For (בגרמנית). Andrews McMeel Publishing. p. 133. ISBN 978-0-7407-7043-2. נבדק ב-24 בינואר 2015.
{{cite book}}
: (עזרה) - ^ Bayless, R.; Bayless, D.G.; Brownson, J.M. (1996). Rick Bayless Mexican Kitchen. Scribner. p. 120. ISBN 978-0-684-80006-6.
28327328מרק שום