אלו גובי
קפיצה לניווט
קפיצה לחיפוש
מאכלים | |
---|---|
סוג | קארי |
אופן הגשה | חם |
מרכיבים עיקריים | תפוח אדמה, כרובית, תבלינים הודיים |
אלו גובי (באנגלית: Aloo Gobi) הוא מאכל צמחוני מתת היבשת ההודית העשוי מתפוחי אדמה (אלו), כרובית (גובי), ותבלינים הודיים. [1] הוא פופולרי במטבחים הודיים ופקיסטניים. [2] צבעו צהבהב עקב השימוש בכורכום, ומדי פעם מכיל עלי קארי וקצח. מרכיבים נפוצים אחרים כוללים שום, ג'ינג'ר, בצל, גבעולי כוסברה, עגבנייה, אפונה וכמון. ישנן מספר וריאציות ומנות דומות.
קישורים חיצוניים
הערות שוליים
- ^ Dalal, T. (2007). Punjabi Khana. Sanjay & Company. p. 90. ISBN 978-81-89491-54-3. נבדק ב-3 בדצמבר 2018.
{{cite book}}
: (עזרה) - ^ Campbell, L.A.; Campbell, T.C. (2014). The China Study All-Star Collection: Whole Food, Plant-Based Recipes from Your Favorite Vegan Chefs. BenBella Books. p. 141. ISBN 978-1-939529-97-8. נבדק ב-3 בדצמבר 2018.
{{cite book}}
: (עזרה)
32775936אלו גובי