אומו-ראיזו

מתוך המכלול, האנציקלופדיה היהודית
קפיצה לניווט קפיצה לחיפוש
אומו-ראיזו

אומו-ראיזויפנית: オ ム ラ イ ス) הוא מאכל מהמטבח היפני, שנוצר בהשפעת מטבחי מדינות המערב, אשר מורכב מחביתה הכוללת ביצים מקושקשות דקות ומטוגנות, אורז מטוגן, וקטשופ.[1][2]

אומו-ראיזו הוא מאכל פופולרי ביפן, אשר מבושל הן בבתים והן במסעדות. המאכל פופולרי במיוחד בקרב ילדים יפנים ונכלל לעיתים רבות בארוחות ילדים ביפן.

גלריה

קישורים חיצוניים

ויקישיתוף מדיה וקבצים בנושא אומו-ראיזו בוויקישיתוף

הערות שוליים

  1. ^ Nishimoto, Miyoko (June 1992). "Beyond Sushi: Japanese Cooking in the Great Home-Style Tradition", Vegetarian Times, No. 178. ISSN 0164-8497.
  2. ^ Paxton, Norbert (2008). The Rough Guide to Korea, p.249. מסת"ב 978-1-4053-8420-9.
ערך זה הוא קצרמר בנושא מזון. אתם מוזמנים לתרום למכלול ולהרחיב אותו.
הערך באדיבות ויקיפדיה העברית, קרדיט,
רשימת התורמים
רישיון cc-by-sa 3.0

30783822אומו-ראיזו