אומו-ראיזו
קפיצה לניווט
קפיצה לחיפוש
אומו-ראיזו (ביפנית: オ ム ラ イ ス) הוא מאכל מהמטבח היפני, שנוצר בהשפעת מטבחי מדינות המערב, אשר מורכב מחביתה הכוללת ביצים מקושקשות דקות ומטוגנות, אורז מטוגן, וקטשופ.[1][2]
אומו-ראיזו הוא מאכל פופולרי ביפן, אשר מבושל הן בבתים והן במסעדות. המאכל פופולרי במיוחד בקרב ילדים יפנים ונכלל לעיתים רבות בארוחות ילדים ביפן.
גלריה
-
דוגמאות למנות אומו-ראיזו שונות
-
התכולה הטיפוסית של אומו-ראיזו
-
אומו-ראיזו עם רוטב Demi-glace
-
סרטון המדגים כיצד להכין מנת אומו-ראיזו
-
סרטון המציג חיתוך של אומו-ראיזו
קישורים חיצוניים
הערות שוליים
- ^ Nishimoto, Miyoko (June 1992). "Beyond Sushi: Japanese Cooking in the Great Home-Style Tradition", Vegetarian Times, No. 178. ISSN 0164-8497.
- ^ Paxton, Norbert (2008). The Rough Guide to Korea, p.249. מסת"ב 978-1-4053-8420-9.
30783822אומו-ראיזו