פאד תאי

מתוך המכלול, האנציקלופדיה היהודית
קפיצה לניווט קפיצה לחיפוש

פאד תאיתאית: ผัดไทย) הוא המאכל הידוע ביותר מהמטבח התאילנדי.[1] הוא כולל אטריות אורז המטוגנות בשיטת טיגון ערבוב (הקפצה) עם ביצים, רוטב דגים (น้ำปลา), רוטב תמרינדי, פלפלי צ'ילי אדומים, וכן חלק או כל המרכיבים הבאים: נבטי שעועית, חסילונים, בשר עוף או טופו. המאכל מוגש כשמעליו זרויים בוטנים מרוסקים, כוסברה ופרוסות לימית.

קישורים חיצוניים

ויקישיתוף מדיה וקבצים בנושא פאד תאי בוויקישיתוף

הערות שוליים

ערך זה הוא קצרמר בנושא מזון ובנושא תאילנד. אתם מוזמנים לתרום למכלול ולהרחיב אותו.


הערך באדיבות ויקיפדיה העברית, קרדיט,
רשימת התורמים
רישיון cc-by-sa 3.0