מרק שבעת הימים
קפיצה לניווט
קפיצה לחיפוש

מרק שבעת הימים (באנגלית, ""seven seas soup"), הידוע גם בשם caldo de mariscos ("מרק פירות ים") הוא גרסה מקסיקנית של תבשיל דגים,[1] פופולרי באזורי החוף במקסיקו.[2] הוא בדרך כלל עשוי ממרק עוף, עגבניות, דגים או פירות ים, בתוספת פירות ים מקומיים טריים, ובדומה למרקים מקסיקניים אחרים, הוא מבושל במהירות בתוך ציר דק.
הערות שוליים
- ↑ William A. Orme Jr. (1985-04-14). "On the Road through Baja California". New York Times.
- ↑ Olivia Wu (2003-01-22). "Grand seafood soups:Dipping into coastal waters yields lusty regional fish soups". San Francisco Chronicle.