מרק שבעת הימים

מתוך המכלול, האנציקלופדיה היהודית
קפיצה לניווט קפיצה לחיפוש
מרק שבעת הימים במסעדה באוסטין, טקסס

מרק שבעת הימים (באנגלית, ""seven seas soup"), הידוע גם בשם caldo de mariscos ("מרק פירות ים") הוא גרסה מקסיקנית של תבשיל דגים,[1] פופולרי באזורי החוף במקסיקו.[2] הוא בדרך כלל עשוי ממרק עוף, עגבניות, דגים או פירות ים, בתוספת פירות ים מקומיים טריים, ובדומה למרקים מקסיקניים אחרים, הוא מבושל במהירות בתוך ציר דק.

הערות שוליים

  1. ^ William A. Orme Jr. (1985-04-14). "On the Road through Baja California". New York Times.
  2. ^ Olivia Wu (2003-01-22). "Grand seafood soups:Dipping into coastal waters yields lusty regional fish soups". San Francisco Chronicle.
ערך זה הוא קצרמר בנושא מזון. אתם מוזמנים לתרום למכלול ולהרחיב אותו.


הערך באדיבות ויקיפדיה העברית, קרדיט,
רשימת התורמים
רישיון cc-by-sa 3.0