מרק רגל
קפיצה לניווט
קפיצה לחיפוש
מרק רגל הוא סוג של מרק שמקורו במטבח התימני. מנת המרק מורכבת בעיקרה מרגלי בקר ועצמות מח, המבושלות במשך זמן רב עם מגוון תבלינים. המרק נחשב למנה עשירה ומזינה, המוגשת לרוב עם לחוח או אורז לבן.[1]
מרק רגל משקף את המסורת התימנית בבישול, המתמקדת בשימוש במרכיבים עשירים ובבישול איטי המאפשר לטעמים להתמזג יחד. המנה נחשבת לחלק מהמטבח המסורתי ונפוצה בקרב קהילות תימניות בישראל וברחבי העולם.
הערות שוליים
- ^ מתכון: מרק רגל תימני, באתר mako
מרק רגל40341492Q125549954