מרק קציצות בשר

מתוך המכלול, האנציקלופדיה היהודית
קפיצה לניווט קפיצה לחיפוש
מרק קציצות בשר
מרק קציצות בולגרי
מרק קציצות בולגרי
מאכלים
מרכיבים עיקריים מרק קציצות אטריות

מרק קציצות הוא מרק שמוסיפים אליו קציצות ומתובלל עם מרכיבים שונים אחרים. מרק קציצות קלאסי עשוי ממרק כבסיס שאליו מוסף לעיתים קרובות חתיכות של או קציצות שלמות עם ירקות; תוספות נפוצות הן פסטה (למשל אטריות, אם כי ניתן להשתמש כמעט בכל צורה שהיא), כופתאות או דגנים כמו אורז ושעורה. נעשה שימוש בסוגי בשר שונים, כגון בשר בקר, טלה,[1] בשר חזיר ועוף.

סוגים

קישורים חיצוניים

ויקישיתוף מדיה וקבצים בנושא מרק קציצות בשר בוויקישיתוף

הערות שוליים

  1. ^ Hoffman, S.; Wise, V. (2013). Bold: A Cookbook of Big Flavors. Workman Publishing Company. p. 59. ISBN 978-0-7611-7863-7. נבדק ב-9 בינואר 2019. {{cite book}}: (עזרה)
ערך זה הוא קצרמר בנושא מזון. אתם מוזמנים לתרום למכלול ולהרחיב אותו.
הערך באדיבות ויקיפדיה העברית, קרדיט,
רשימת התורמים
רישיון cc-by-sa 3.0

29639878מרק קציצות בשר