מרק קציצות בשר
קפיצה לניווט
קפיצה לחיפוש
מרק קציצות בולגרי | |
מאכלים | |
---|---|
מרכיבים עיקריים | מרק קציצות אטריות |
מרק קציצות הוא מרק שמוסיפים אליו קציצות ומתובלל עם מרכיבים שונים אחרים. מרק קציצות קלאסי עשוי ממרק כבסיס שאליו מוסף לעיתים קרובות חתיכות של או קציצות שלמות עם ירקות; תוספות נפוצות הן פסטה (למשל אטריות, אם כי ניתן להשתמש כמעט בכל צורה שהיא), כופתאות או דגנים כמו אורז ושעורה. נעשה שימוש בסוגי בשר שונים, כגון בשר בקר, טלה,[1] בשר חזיר ועוף.
סוגים
-
מרק אטריות באקסו אינדונזי
-
שקדים פיליפינים
-
מרק קציצות פיליפני עם איטריות מיסואה
קישורים חיצוניים
הערות שוליים
- ^ Hoffman, S.; Wise, V. (2013). Bold: A Cookbook of Big Flavors. Workman Publishing Company. p. 59. ISBN 978-0-7611-7863-7. נבדק ב-9 בינואר 2019.
{{cite book}}
: (עזרה)
29639878מרק קציצות בשר