מנה (ארוחה)

מתוך המכלול, האנציקלופדיה היהודית
קפיצה לניווט קפיצה לחיפוש

בתחום הבישול, מנה היא אוסף פריטי מזון המוגשים יחד כחלק מארוחה. היא יכולה לכלול פריט מזון אחד או מרכיבים רבים, אך לרוב תכלול שילוב טעמים. ארוחה שלמה יכולה לכלול מנה אחת או מנות רבות.[1]

המנה המרכזית בארוחה נקראת "מנה עיקרית", והיא בהגדרתה המשביעה ביותר בארוחה.

קישורים חיצוניים

ויקישיתוף מדיה וקבצים בנושא מנה בוויקישיתוף

הערות שוליים

  1. ^ Edward Giobbi, Eugenia Giobbi Bone, Italian Family Dining: Recipes, Menus, and Memories of Meals with a Great American Food Family, Rodale, 2005-10-20, מסת"ב 978-1-59486-126-0. (באנגלית)
ערך זה הוא קצרמר בנושא מזון. אתם מוזמנים לתרום למכלול ולהרחיב אותו.
הערך באדיבות ויקיפדיה העברית, קרדיט,
רשימת התורמים
רישיון cc-by-sa 3.0

27865958מנה (ארוחה)