לחם נקניקייה

מתוך המכלול, האנציקלופדיה היהודית
קפיצה לניווט קפיצה לחיפוש
לחם נקניקייה
Sausage bread

לחם נקניקאנגלית: Sausage bread) הוא מאכל אמריקאי העשוי מנקניקייה ומרכיבים נוספים מגולגלים או סגורים בבצק ואפויים בתנור.[1]

מאפיינים

לחם נקניקייה עשוי בדרך כלל מבצק פיצה וכולל סאלסיצ'ה איטלקיות, גבינת מוצרלה (או גבינת תחליף דומה) ומרכיבים אחרים כגון פטריות, בצל, ירקות ואחרים, עשבי תיבול, תבלינים ורטבים שונים בהתאם למתכון. אם משתמשים בבצק, בדרך כלל מפוררים או חותכים את הנקניקייה והיא נאפית יחד עם הגבינה בתוך חתיכה ארוכה של בצק פיצה מגולגל.[2] המתכון The Bread Bible של Beth Hensperger מציע לשים את המרכיבים על מלבן בצק ובסגנון ג'לי-רול לאורך כדי ליצור לחם נקניק בשכבות.[3]

לחם נקניקייה עודכן ושוּנָה ל"פודינג לחם נקניקייה" במתכון של הלוס אנג'לס טיימס.[4]

ראו גם

הערות שוליים

  1. ^ "Sausage Bread". New York Times. 20 בינואר 2009. נבדק ב-2009-01-23. {{cite news}}: (עזרה)
  2. ^ "WAFB Channel 9 http://www.wafb.com/Global/story.asp?S=3618416 (אורכב 19.02.2012 בארכיון Wayback Machine)
  3. ^ Hensperger, Beth (2004-10-14). The Bread Bible: 300 Favorite Recipes (באנגלית). Chronicle Books. ISBN 978-0-8118-4526-7.
  4. ^ "Recipe: Fennel and sausage bread pudding". Los Angeles Times. נבדק ב-23 במאי 2010. {{cite news}}: (עזרה)
הערך באדיבות ויקיפדיה העברית, קרדיט,
רשימת התורמים
רישיון cc-by-sa 3.0

37918129לחם נקניקייה