נאצ'וס

מתוך המכלול, האנציקלופדיה היהודית
קפיצה לניווט קפיצה לחיפוש

נאצ'וס (Nachos) היא מנה בסגנון טקסאני-מקסיקני מצפון מקסיקו. המנה מורכבת מצ'יפס טורטייה ורוטב גבינה, העשוי במקורו מגבינת צ'דר ופלפל חלפניו חתוך. נאצ'וס מוגשים כחטיף. נהוג להגישם עם מטבלים כגון סלט אבוקדו, בשר ושעועיות. המנה הופיעה לראשונה בצפון מדינת קואווילה במקסיקו, קרוב לגבול עם טקסס, בשנת 1943.

קישורים חיצוניים

ויקישיתוף מדיה וקבצים בנושא נאצ'וס בוויקישיתוף
ערך זה הוא קצרמר בנושא מזון. אתם מוזמנים לתרום למכלול ולהרחיב אותו.


הערך באדיבות ויקיפדיה העברית, קרדיט,
רשימת התורמים
רישיון cc-by-sa 3.0