בומדונג

מתוך המכלול, האנציקלופדיה היהודית
קפיצה לניווט קפיצה לחיפוש
בומדונג

בּוֹמדוֹנגהאנגול: 봄동) הוא סוג של כרוב קשה עם עלים קשיחים ומתוקים יותר מהכרוב הנפוץ[1][2]. עלי הבומדונג, בניגוד לקרוב משפחתו, כרוב נאפּה, נפרשים לצדדים ונותנים לו מראה שטוח ופתוח.

מנות

נפוץ במטבח הקוריאני להכין מעלי בומדונג גאוטג'ורי (קימצ'י טרי).

גלריה

קישורים חיצוניים

ויקישיתוף מדיה וקבצים בנושא בומדונג בוויקישיתוף

הערות שוליים

  1. ^ "봄동". Standard Korean Dictionary. National Institute of Korean Language. נבדק ב-14 בינואר 2017. {{cite web}}: (עזרה)
  2. ^ Ye, Jong-suk (30 במאי 2014). "Bom Namul, Fragrant Vegetables for Early Spring Table". Koreana. Vol. 28. Korea Foundation. p. 78. נבדק ב-14 בינואר 2017. {{cite news}}: (עזרה)
הערך באדיבות ויקיפדיה העברית, קרדיט,
רשימת התורמים
רישיון cc-by-sa 3.0

26791626בומדונג