בומדונג
קפיצה לניווט
קפיצה לחיפוש
בּוֹמדוֹנג (בהאנגול: 봄동) הוא סוג של כרוב קשה עם עלים קשיחים ומתוקים יותר מהכרוב הנפוץ[1][2]. עלי הבומדונג, בניגוד לקרוב משפחתו, כרוב נאפּה, נפרשים לצדדים ונותנים לו מראה שטוח ופתוח.
מנות
נפוץ במטבח הקוריאני להכין מעלי בומדונג גאוטג'ורי (קימצ'י טרי).
גלריה
-
בומדונג-גאוטג'ורי
-
בומדונג-ג'און ומו-ג'און
קישורים חיצוניים
הערות שוליים
- ↑ "봄동". Standard Korean Dictionary. National Institute of Korean Language. נבדק ב-14 בינואר 2017.
{{cite web}}
: (עזרה) - ↑ Ye, Jong-suk (30 במאי 2014). "Bom Namul, Fragrant Vegetables for Early Spring Table". Koreana. Vol. 28. Korea Foundation. p. 78. נבדק ב-14 בינואר 2017.
{{cite news}}
: (עזרה)

שגיאות פרמטריות בתבנית:מיון ויקיפדיה
שימוש בפרמטרים מיושנים [ דרגה ] בומדונג26791626