איילת לטוביץ'
לידה |
31 ביולי 1972 (גיל: 52) ישראל |
---|---|
סגנון בישול |
|
השכלה | בית הספר לבישול של פרו לית' בלונדון. |
מסעדות |
|
טלוויזיה |
|
ספרים |
|
איילת לטוביץ' (נולדה ב-31 ביולי 1972) היא שפית ומחברת ספרי בישול ישראלית.
ביוגרפיה
לטוביץ' נולדה בחולון. בבית הספר היסודי למדה בכיתת מחוננים. בבית הספר התיכון למדה במגמת קולנוע. לאחר סיום שירותה הצבאי כעורכת ביחידת ההסרטה של צה"ל למדה בבית הספר לבישול של "פרו לית'" בלונדון. בסיום לימודיה החלה לעבוד אצל שגריר בריטניה בישראל ולאחר מכן במסעדת "קרן" של חיים כהן. היא ניהלה את מסעדת "דיאדה", ששמה דגש על אוכל טרי ובריא. משנת 2005 ועד היום משמשת איילת כשפית של ביתא קפה, קפה-מסעדה שלו ארבעה סניפים.
לטוביץ' הגישה בצוותא עם גיל חובב את העונה הראשונה של תוכנית הבישול שום, פלפל ושמן זית של הערוץ הראשון בטלוויזיה והופיעה גם בתוכניות הכי טעים שיש בערוץ השני ומדריך האוכל בערוץ עשר.
כמו כן היא עורכת ומתרגמת ספרי בישול ואחראית לתרגום ולעריכה של סדרת ספרים בשם "מה אוכלים היום?".
ללטוביץ' בת מנישואיה לשף הצרפתי בנואה וינוז.
קישורים חיצוניים
שגיאות פרמטריות בתבנית:ויקישיתוף בשורה
פרמטרי חובה [ שם ] חסרים
- פרופיל של איילת לטוביץ', באתר "שפים"
- מתכון של איילת לטוביץ' ללביבות כרובית
- מתכוני וידאו של איילת לטוביץ' מתוך "מדריך האוכל"
- סוניה ברשילון, איילת לטוביץ`, באתר "חיים טוב"
- מיכל גדו, קפה שף, באתר rest.co.il , 16 במרץ 2006
- דניאלה רגב, לחצות את הירקון, באתר rest.co.il, 26 באוקטובר 2006
- דוד רוזנטל, ביתא תפוצות, באתר rest.co.il , 18 בפברואר 2007
- תמי שמש-קריץ, איילת מבשלת: ריאיון עם השפית איילת לטוביץ', nrg 24 ביולי 2011
הערות שוליים
29940117איילת לטוביץ'